Uyurken Bile Para Kazanmak İster misin

Resim
    İnternetten para kazanmanın yolları   ile ilgili yazılar paylaşmaya devam edeceğim. Sizler de internetten gelir elde etmek istiyorsanız yazılarımı takip ederek  internetten para kazandıran siteler  ve uygular ile  hızlı ve kolay para kazan abilirsiniz. Harika Bir pasif gelir elde et Uyurken Bile Para Kazan Ücretsiz bitcoin kazan dıran bu harika sitenin ayrıca referans sistemi var. Üye olduğunuzda Refer(sayfasına gidip kendi linkinizi heryerde paylaşın ve para kazanmaya hemen başlayın.) Arkadaşlarınızı da üye yaparak  pasif gelir elde edebilirsiniz . Genelde  uyurken bile para kazan   denildiğinde anlamanız gereken bu sistemdir. Haydi  Ücretsiz Bitcin kazanmaya başlayalım  ve paraya dönüştürelim. Siteye Hemen Üye ol:  FreeBitcoin  ( tıkla ) Ücretsiz Bitcoin Kazandıran siteye hemen üye ol (arkadaşlarınla paylaş) uyurken bile para kazan Her saat bitcoin kazanabilirsin ( Şanslı isen 200 Dolar değerinde Bitcoin ) Kazandığın her bitcoinle ücretsiz  çekiliş bileti alabilirsiniz. Dikkatle

Eski tarayıcılarda kod gizleme ve kod satırını bölme Javascript

Merhaba arkadaşlar bu yazımda  eski tarayıcılarda çalışmayan kodları nasıl gizleyebileceğimizi ve  uzunca yazılan  javascript kod satırlarını bölmeyi öğreteceğim.Web tasarım ve kodlama dersleri adı altında  başlatmış olduğum javascript dersleri makalelerimin hepsini okumanızı istiyorum ve sizler için hazırlanan uygulamaların hepsini dikkatle uygulayarak öğrenin.Bir önceki yazımda javascript ile neler yapılabilir konusunu işledim.
javascript kod satırlarını bölme işlemi
Js de eski tarayıcılarda çalışma ve kod satırlarını gizleme


Bazen web site yapmak istediğimizde  hangi programlama dilini kullanırsak kullanalım kodlar uzayabiliyor bu gibi durumlarda javascript kodlarını bölerek alt satıra rahatlıkla geçişler yapabiliriz.Aşağıdaki örnekte javascript kodunu  ters slash(\) ile bölerek rahatça kod yazımına devam edeceğiz.Örneği inceleyiniz.

<!DOCTYPE HTML> <html lang="tr"> <head> <meta charset="UTF-8"> <title>Js ile kod satırını bölme</title> </head> <body> <script type="text/javascript"> document.write("Bu gün günlerden pazar ve 2017'nin son günü.Böyle bir akşamda en sevdiğim işi \ yaparak kod yazarak 2018'e girmeyi planlıyorum.Anlaşılan 2018'de de sürekli kod yazacağım:)"); </script> </body> </html>

Eski sürüm tarayıcalarda javascript kodlarını gizleme

Javscript  bütün modern tarayıcılarda çalışan bir programlama dili olsa da her kod aynı şekilde görüntülenemeyebiliyor.Bu gibi durumlarda sayfada kullanıcıya kötü bir kullanıcı deneyimi yaşatmamak adına şüpheli kodları htmldeki yorum etiketiyle gizleyebiliriz.Şimdi yapacağım uygulamada javascript kodları çalışmasaydı yorum gibi görüntülenecekti.Neyse ki js kodlarının çoğu modern tarayıcıların özellikle son sürümlerinde sorunsuz bir şekilde çalışabiliyor.


<!DOCTYPE HTML> <html lang="tr"> <head> <meta charset="UTF-8"> <title>Js ile kodlarını eski tip tarayıcılarda çalıştırma</title> </head> <body> <script type="text/javascript"> <!-- document.write("Bu kod çalışırsa yazıyı okuyabileceksiniz.Çalışmazsa eğer kod editörünün çıktısında hiç bir şey görüntülenmeyecektir.)"); --> </script> </body> </html>

Javascript kod gizleme ve eski tarayıcılarda çalıştırma 

  • Bu örnekleri incelediğinizde şüpheli çalışmama ihtimali olan kodların kötü bir deneyim yaşatmasını engellemiş olacaksınız.
  • Kodlar çoğaldığı zamanlarda  ters slash (\) işaretiyle javascript kod satırlarını bölebileceksiniz.
Arkadaşlar javascript derslerinde belki zaman zaman gereksiz konuları işlediğimi düşünüyor olabilirsiniz ama ilerleyen zamanda dinamik web site yapacağımız zamanlarda süpriz hatalar çıkabilyor.Benim amacım aklınızın bir köşesinde "Böyle bir çözüm vardı diyebilmeniz".Web tasarım ve kodlama derslerine elimden geldiğince devam edeceğim.Bir sonraki Javascript dersinde görüşmek üzere.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

HTML Resimler

HTML center Etiketi

HTML link Etiketi

HTML style Etiketi

CSS3 column-rule animasyon

CSS overflow Özelliği

Javascript ile neler yapılabilir

CSS empty-cells uygulama

HTML li Etiketi

CSS margin-bottom animasyon

Monetize your website traffic with yX Media