Uyurken Bile Para Kazanmak İster misin

Resim
    İnternetten para kazanmanın yolları   ile ilgili yazılar paylaşmaya devam edeceğim. Sizler de internetten gelir elde etmek istiyorsanız yazılarımı takip ederek  internetten para kazandıran siteler  ve uygular ile  hızlı ve kolay para kazan abilirsiniz. Harika Bir pasif gelir elde et Uyurken Bile Para Kazan Ücretsiz bitcoin kazan dıran bu harika sitenin ayrıca referans sistemi var. Üye olduğunuzda Refer(sayfasına gidip kendi linkinizi heryerde paylaşın ve para kazanmaya hemen başlayın.) Arkadaşlarınızı da üye yaparak  pasif gelir elde edebilirsiniz . Genelde  uyurken bile para kazan   denildiğinde anlamanız gereken bu sistemdir. Haydi  Ücretsiz Bitcin kazanmaya başlayalım  ve paraya dönüştürelim. Siteye Hemen Üye ol:  FreeBitcoin  ( tıkla ) Ücretsiz Bitcoin Kazandıran siteye hemen üye ol (arkadaşlarınla paylaş) uyurken bile para kazan Her saat bitcoin kazanabilirsin ( Şanslı isen 200 Dolar değerinde Bitcoin ) Kazandığın her bitcoinle ücretsiz  çekiliş bileti alabilirsiniz. Dikkatle

HTML5 ile SEO Uyumlu İçerik Üret

 Merhaba arkadaşlar ,HTML5 ile SEO uyumlu içerik üretmek için  yapabileceğiniz çok basit ama bir blog ve web site için çok önemli olan bir kaç şeyi size paylaşıyorum.

HTML5 ile SEO Uyumlu İçerik Üret
HTML5 ile SEO Uyumlu İçerik Üret


Başlık Etiketlerini Etkili  Kullanın


İçeriğinizi önemli anahtar kelimelerle vurgulamak için başlık etiketlerini (H1, H2, H3 vb.) kullanın. Anahtar kelimeleri bu başlık etiketlerinde yerleştirerek sayfanın yapısını anlamlı bir şekilde düzenleyin.  İçeriğinizde başlık etiketlerini (H1, H2, H3 vb.) kullanarak sayfada hiyerarşi oluşturun. Ana başlık (H1) sadece bir kez kullanılmalı ve diğer başlık etiketleri (H2, H3 vb.) alt başlıklar için kullanılmalıdır.


Meta Etiketlerini Kullanmayı Unutmayın

 Meta açıklama etiketini kullanarak sayfanın içeriğini özetleyin vemümkünse  anahtar kelimelerinizin en azından bir tanesi meta açıklamada bulunsun. Anahtar kelimeleri de bu açıklamada kullanarak arama motorlarının içeriğinizi daha iyi anlamasını sağlayın. Ayrıca, her sayfaya benzersiz bir meta açıklama etiketi eklemek önemlidir.


URL Yapısını Seo Uyumlu Hale Getirin

 URL'lerinizi anlamlı, kısa ve anahtar kelimelerle uyumlu bir şekilde düzenleyin. Anahtar kelimeleri URL'ye dahil etmek, arama motorlarının sayfayı daha iyi anlamasına yardımcı olur.

Anahtar Kelimeleri Vurgulayın: Sayfanın metin içeriğinde önemli anahtar kelimeleri vurgulayın. Ancak anahtar kelime dolgusu yapmaktan kaçının. Doğal bir şekilde içeriğinize yerleştirilmiş anahtar kelimeler kullanın.Önemli olan makalenizi  ,içeriğinize gelen ziyaretçiyi  boğmayın kısa net  cümlelerle anlatın bildiklerinizi. 


Site İçi Linkleri Mutlaka Kullanın

İçeriğinizde ilgili diğer sayfalara veya içeriğe bağlantılar ekleyin. İç bağlantılar, kullanıcılara daha fazla bilgi sağlamanın yanı sıra arama motorlarına da sayfanızın yapısını anlamalarında yardımcı olur.Bunun bir diğer faydası ise  Google  gibi arama motorlarında hızlı indekslenmesidir.


Resimler İçin Alt Etiketleri Kullanın

Resim alt etiketi çok ciddiye almanız gereken bir şey, ben yerinizde olsam aynı zamanda  resimlere header  yani başlıklar da  eklerim. Bunun  ayrıca  medyanızı , görselinizi  arama motorlarına  rahat anlatabileğini düşünebilirsinz..

Sayfadaki resimler için alternatif metin (alt etiketi) ekleyin. Alt etiketler, arama motorlarının resimleri anlamasına ve indekslemesine yardımcı olur.


Mobil Dostu Tasarım 

Sayfanızı mobil cihazlara uyumlu hale getirin. Responsive tasarım kullanarak sayfanın mobil cihazlarda da doğru şekilde görüntülenmesini sağlayın. Mobil uyumlu sayfalar, arama motorlarında daha yüksek sıralamalara sahip olabilir.Artık  mobil cihazlarla  yaşıyoruz  herşey mobil uyumlu olmalı font büyüklükleri dahil bir çok şey mobil tasarımlarınızda dikkat etmeniz  gereken bir ölçüt..


Sayfa Hızını Optimize Edin


Sayfa hızı, arama motoru sıralamasında önemli bir faktördür. Sayfa boyutunu azaltmak, önbellekleme kullanmak, optimize edilmiş resimler kullanmak ve gereksiz kodları temizlemek gibi yöntemlerle sayfa hızınızı artırın.


Sosyal Paylaşımlar Sitenizi üst sıralara  taşıyacak en büyük güç 

İçeriğinizi sosyal medya platformlarında paylaşılabilir hale getirin. Sosyal paylaşım düğmeleri ekleyerek kullanıcıların içeriğinizi paylaşmasını teşvik edebilirsiniz. Bu da içeriğinizin daha fazla kişiye ulaşmasını sağlar.


Bu yönergeleri takip ederek, HTML5 ile SEO uyumlu içerik oluşturabilir ve arama motorlarında daha iyi sıralamalar elde edebilirsiniz. En etkili SEO Yöntemi,  içeriklerinizi güncel tutmak ve kaliteli içerikler üretmekdir.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

YouTube reklamları nasıl engellenir

2020 En hızlı ve güvenli YouTube reklam engelleyici tarayıcı

YouTube Reklam Engelleyici

Uyurken Bile Para Kazanmak İster misin

Html dersleri

Web Sitenizden Çok Para Kazanin

Html belgesi yapısını anlama uygulaması

İnternetten hangi alanlarda para kazanılır?-İnternetten para kazanmanın yolları

Monetize your website traffic with yX Media