Uyurken Bile Para Kazanmak İster misin

Resim
    İnternetten para kazanmanın yolları   ile ilgili yazılar paylaşmaya devam edeceğim. Sizler de internetten gelir elde etmek istiyorsanız yazılarımı takip ederek  internetten para kazandıran siteler  ve uygular ile  hızlı ve kolay para kazan abilirsiniz. Harika Bir pasif gelir elde et Uyurken Bile Para Kazan Ücretsiz bitcoin kazan dıran bu harika sitenin ayrıca referans sistemi var. Üye olduğunuzda Refer(sayfasına gidip kendi linkinizi heryerde paylaşın ve para kazanmaya hemen başlayın.) Arkadaşlarınızı da üye yaparak  pasif gelir elde edebilirsiniz . Genelde  uyurken bile para kazan   denildiğinde anlamanız gereken bu sistemdir. Haydi  Ücretsiz Bitcin kazanmaya başlayalım  ve paraya dönüştürelim. Siteye Hemen Üye ol:  FreeBitcoin  ( tıkla ) Ücretsiz Bitcoin Kazandıran siteye hemen üye ol (arkadaşlarınla paylaş) uyurken bile para kazan Her saat bitcoin kazanabilirsin ( Şanslı isen 200 Dolar değerinde Bitcoin ) Kazandığın her bitcoinle ücretsiz  çekiliş bileti alabilirsiniz. Dikkatle

HTML5 Canvas Oyun Yapımı Dersleri

Html5 canvas etiketi ve Javascript ile nasıl oyun yapılır ? Web oyunu geliştirme ve animasyon teknikleri nelerdir ? Javascript'te yılan oyunu nasıl yapılır ? Siz de kendi canvas oyununuzu geliştirmek istiyorsanız önce videoyu izleyelim .

Html5 Canvas oyun yapımı ve Javascript Animasyon Dersleri 

Bir web geliştiricisi ya da yazılımla uğraşıyorsanız eminim oyun yapımı ya da oyun programlama ve geliştirme ile ilgili mutlaka bir deneyiminiz  olmuştur.İşte oyun programlama ve Html5 canvas animasyon derslerimizden görüntüler.Bakalım beğenecek misiniz ? İyi seyirler. 
"Bu yılan  başka yılan :)"


Javascript ile kendi oyununu geliştirmeye hazır mısın ?

6 saatlik dolu dolu uygulamalı Canvas Oyun Yapımı kursuna sadece 24.99TL ye hemen kayıt yaptırabilirsiniz.Harika eğlenceli ve bilgi dolu kursu bitirip  yılan oyunu ile kendinizi ödüllendirin.
Kursu içeriğini incelemek için Udemy HTML5 Canvas Animasyon Dersleri ve Javascript Oyun Yapımı linkine tıklayın.


Html5 canvas oyunu nasıl yapılır peki nereden başlamak gerekir ? Tabi ki de bu Html elemanının ne olduğu hakkında kısa bir bilgi ve uygulama ile daha rahat sizlere gösterebilirim.
  • Canvas elementi HTML5 ile birlikte gelen en önemli yeni etiketlerden biridir ve Javascript yardımıyla bu elemanın tanımladığı genişlik ve yükseklikte bir çizim alanı tanımlanır.
  • İki özelliği vardır bunlar width ve height değeri  .Oluşturacağımız grafik alanının ebatlarını belirlemiş oluruz.
  • İki metodu vardır   getContext ve toDataUrl .Canvas getContext metodu 1 parametre alır eğer "2d" yazar isek iki boyutlu bir çizim grafiği elde edeceğiz.Canvas toDataUrl metodu ise çizdiğimiz grafiklerin data ,veri olarak elde edebilmek için.
  • Sakın kafanız karışmasın ve kodlarımızı ve çıktımızı inceleyelim.İşte canvas oyun yapımına başlanan ilk kodlarımız.
<!DOCTYPE html> <html lang="tr"> <head> <meta charset="UTF-8"> <title>HTML5 Canvas Dersleri</title> </head> <body> <!-- Canvas elemanını oluşturduk --> <!-- Varsayılan genişliği 300px yüksekliği ise 150px --> <canvas id="canvas" style="border:1px solid #000"></canvas> <script> var canvas, ctx; canvas = document.getElementById("canvas"); //Canvasın belirtiği alanı çizim grafiğine dönüştürdük 2 boyutlu ctx = canvas.getContext("2d"); // bu kadar kolay:) </script> </body> </html>
Javascript komutlarındaki ctx elemanı CanvasRenderingContext2D tipinde bir nesne tutar ki biz bütün çizim özelliklerine ve metodlarına bu nesne üzerinden ulaşırız.Evet bu nesnenin bir sürü özelliği ve metodları fonksiyonları var. Ve Canvas animasyon ve çizim maceramız devam eder...

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

HTML link Etiketi

HTML Resimler

HTML center Etiketi

HTML style Etiketi

CSS3 column-rule animasyon

CSS overflow Özelliği

Javascript ile neler yapılabilir

CSS empty-cells uygulama

HTML li Etiketi

Monetize your website traffic with yX Media