Uyurken Bile Para Kazanmak İster misin

Resim
    İnternetten para kazanmanın yolları   ile ilgili yazılar paylaşmaya devam edeceğim. Sizler de internetten gelir elde etmek istiyorsanız yazılarımı takip ederek  internetten para kazandıran siteler  ve uygular ile  hızlı ve kolay para kazan abilirsiniz. Harika Bir pasif gelir elde et Uyurken Bile Para Kazan Ücretsiz bitcoin kazan dıran bu harika sitenin ayrıca referans sistemi var. Üye olduğunuzda Refer(sayfasına gidip kendi linkinizi heryerde paylaşın ve para kazanmaya hemen başlayın.) Arkadaşlarınızı da üye yaparak  pasif gelir elde edebilirsiniz . Genelde  uyurken bile para kazan   denildiğinde anlamanız gereken bu sistemdir. Haydi  Ücretsiz Bitcin kazanmaya başlayalım  ve paraya dönüştürelim. Siteye Hemen Üye ol:  FreeBitcoin  ( tıkla ) Ücretsiz Bitcoin Kazandıran siteye hemen üye ol (arkadaşlarınla paylaş) uyurken bile para kazan Her saat bitcoin kazanabilirsin ( Şanslı isen 200 Dolar değerinde Bitcoin ) Kazandığın her bitcoinle ücretsiz  çekiliş bileti alabilirsiniz. Dikkatle

Javascript Oyun Yapma Dersleri HTML5+CSS3

Javascript ile oyun nasıl yapılır, oyun nasıl programlanır öğrenmek ister misin ? Javascript class yapısı kullanarak nesne yönelimli modern kod yazımları  ile  sen de kendi oyununu çok kolay programlayabilirsin  ve algoritma yeteneğin çok iyi gelişecek.


Algoritma demişken matematik biraz sıkıntı çıkarır diyorsanız İkizHocalar Youtube Kanalıma sizi davet ediyorum abone olmayı unutmayın ama :) Sıfırdan matematik dersleri anlatıyoruz.

Javascript

Javascript ile Oyun Nasıl Yapılır

Javascript ile oyun yapabilmek için öncelikle HTML5 öğrenmemiş olmamız gerekir.Haliyle uygulamamızın ve oyunumuzu güzel tasarlamak içinde CSS'i çok iyi bilmeliyiz.

Eğer yok  diyorsanız  hemen HTML5 ve CSS3 Video Derslerini hemen izleyin.Ya da aşağıdaki resme tıklayarak videoların tamamına ulaşın öğrenin gelin . Ben bekliyorum :)

HTML5 ve CSS3 Dersleri

Javascript ile Oyun Yapma Çok Kolay

Javascript ile oyun geliştirirken bir oyun kütüphanesi kullanmak zorunda değiliz.Ben oyun geliştirirken HTML5 Canvas etiketini (tagını) kullanarak canvas elamanını bir oyun tuvali olarak kullanıyorum.Tüm oyun sahneleri materyalleri  Html5 ve Css Kodlarından oluşuyor.

Javascript ile Uçak oyunu yaptım ! İzleyelim mi ?

Aşağıda kod67  Youtube kanalımda ki oyunun ön izlemesini göstermek istiyorum.Videoların tamamına  Javascript ile oyun nasıl yapılır adresinden ulaşabilirsiniz.Haydi şimdi videoyu izleyelim.Bakalım sıfırdan javascript ile oyun nasıl yapılırmış.



HTML5 ve Javascript Oyun yapımı Dersleri

Javascript yılan oyunu  nasıl yapılır ? 

Html5 canvas animasyon dersleri ve yılan oyunu  yapımı hakkında hazırlamış olduğum 6 saatlik eğitim videolarını mutlaka izleyin ve sizde kendi oyununuzu geliştirmeye başlayın.Videolara ulaşmak için  Yılan oyunu ve javascript animasyon dersleri sayfamı ziyaret edin.Çok şey öğreneceksiniz.Oyun programlama ve geliştirme kodlamada bizlere çok şey kazandırıyor.Bir çok sorunlar çıkıyor ve algoritmalar üretmemiz gerekebiliyor. Lafı uzatmayalım ve şimdide Javascript ile yaptığım  yılan oyununu sizlere sunayım.

Javascript yılan oyunu  yapma dersleri 1.video




Unity gibi 3d veya 2d oyun yapmak isterseniz javascript ile bu oyunları yapmanızı kesinlikle öneririm çünkü Unity programını indirdiğinizde sizlerden Csharp yada Javascript kodlarıyla oyun yapmanız beklenecektir.Bu yüzden gittikçe gelişen ve kullanım alanı artan javascripti her yönüyle öğrenmek ,class yapısı yani nesneye yönelik düzenli kodlar yazmak çok yerinde olacaktır.





Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

YouTube reklamları nasıl engellenir

2020 En hızlı ve güvenli YouTube reklam engelleyici tarayıcı

YouTube Reklam Engelleyici

Uyurken Bile Para Kazanmak İster misin

Html dersleri

HTML5 ile SEO Uyumlu İçerik Üret

Web Sitenizden Çok Para Kazanin

Html belgesi yapısını anlama uygulaması

İnternetten hangi alanlarda para kazanılır?-İnternetten para kazanmanın yolları

Monetize your website traffic with yX Media